Qui som

Durant el primer semestre del 2011, un grup de persones ens vam trobar per fer dos tallers de gospel i conèixer que és i com s’interpreta aquesta música. Aquests van estar dirigits per el Ramon Escalé i la Laia Badrenas. El resultat va ser molt positiu i engrescador i vam aprendre molt. Per aquets motiu vam decidir seguir, d’una manera més estable i formar el cor de gospel anomenat mogoda gospel a Santa Perpètua.

Fem  un assaig setmanal els dilluns de 9 a 11 del vespre a l’EMMiD de Santa Perpètua de Mogoda a la Granja Soldevila. Els assajos comencen la segona quinzena de setembre, fins a finals de juny. Si voleu venir a cantar us podeu posar en contacte amb nosaltres i la nostra directora us farà una petita prova de veu. En aquest moment el que necessitem  més son tenors, però tothom serà benvingut.

El cor va estar dirigit per la Laia Badrenas fins el setembre del 2014, del setembre fins al mes d’abril el director ha estat l’Albert Vidal, a partir de la segona quinzena de maig, la nostra directora és la Paula Domínguez.

paula_dominguez_5_es

La Paula Dominguez és cantant de música moderna, flamenc tradicional i fusió, a més a més és compositora i arranjadora. Nascuda a Marbella es trasllada a Barcelona l’any 2000 amb 18 anys, on cursa el Grau mig de Jazz en el Taller de Músic. Posteriorment es llicencia en estudis musicals superiors en la modalitat de cante flamenco el juny del 2014.

Actualment és vocalista i compositora de Lenacay, interpret a “Aire” (jazz fusió), col·labora amb Patax (una banda de Madrid tribut a Michael Jackson d’estil flamenc-latin-jazz) i corista de Frank Diago.

Com a docent, fa 5 anys que dóna classes de tècnica vocal, ha fundat un cor de covers amb la cooproducció de l’escola de cant Vocal Factory. També ha estat professora a l’escola de Gospel del Taller de Músics.

 

4 thoughts on “Qui som

    1. Hola Nuria,
      Tornem als assajos el dilluns 11 de gener. Vine a l’Escola de Música de Santa Perpètua de Mogoda a les 9 del vespre. Ens coneixem, parlem veus el que fem i com ho fem.
      T’esperem el dilluns 11 de gener.
      Mercè Humet ( secretaria de Mogoda Gospel)

Deixa un comentari