Dos anys del primer concert

Nosaltres el cor de Mogoda Gospel ja fa més de dos anys que vam fer el nostre primer concert, va ser a Palau-Solità i Plegamans en un concert pel dia de la dona compartint escenari amb els Gospelins de Terrassa. Potser per ser el dia de la dona, o per casualitat el nostre color distintiu ha acabat sent el lila, així sempre recordarem la nostra estrena.

2013 Concert Sagrada Familia 015M

Ja han passat una mica més de dos anys i el nostre cor s’ha anat consolidant, sempre hi ha unes cançons que ens surten millor que d’altres, però us podem dir que ens ho passem molt bé amb totes elles i esperem que això també us arribi a vosaltres. El nostre repertori va des de balades, espirituals negres a cançons més del funk-soul. En aquest darrer concert vam estrenar dues cançons “Walking in Memphis” i “Still a friend of mine”.

Javi en l'estrena de "Walking in Memphis"
El Javi en l’estrena de “Walking in Memphis”
Ivan i Susana cantant "Still a friend on mine"
L’Ivan i la Susana cantant “Still a friend on mine”

Aquest dissabte 18 de maig, en el concert al Col·legi Sagrada Família no vam estar sols, ens va acompanyar la Coral L’Arezzo de la mateixa escola, formada per alumnes de secundaria, que a banda de cantar dues cançons del seu repertori, van compartir escenari amb nosaltres, cantant dues cançons de gospel. Els agraïm a ells i al seu director, l’Agustí, la seva col·laboració i la possibilitat d’actuar amb ells. Per a nosaltres va ser una tarda especial, esperem que també pels nois i noies de la Coral l’Arezzo.

Deixa un comentari