Paula Dominguez nova directora de Mogoda Gospel, comemcen una nova etapa

El setembre us dèiem que començàvem una nota etapa amb canvis a la direcció el cor de Mogoda Gospel. Però el mes d’abril l’Albert Vidal va haver de deixar el nostre cor per motius laborals i personals. Aquest fet inesperat ha fet que tinguéssim unes setmanes bastant mogudes, però finalment tenim ja nova directora.

DSC_1189

Aquesta és la Paula Dominguez amb un estil molt diferent dels anteriors directors, el que segurament amb el temps ens portarà a ser un cor diferent del que coneixeu fins ara.

Amb aquestes línies us la presentem:

La Paula Dominguez és cantant de música moderna, flamenc tradicional i fusió, a més de músic, compositora i arranjadora. Ha estudiat al Taller de Músics. Actualment és vocalista i compositora de Lenacay, interpret en «Torijano» (Jazz fusió), cantaora en «Cantes de ida y vuelta» (Flamenc tradicional) i cantant de Gospel en «meets famenco» Gospel amb influències del flamenc.

Com a docent fa 5 anys que dóna classes de tècnica vocal a diferents escoles i també ha estat professora a l’escola de Gospel del Taller de Músics.

Ja portem 3 assajos amb ella i aquí en teniu unes imatges.

DSC_1165DSC_1173
DSC_1171 (2) DSC_1177 DSC_1181

Deixa un comentari