Un somni fet realitat!

Era ¼ de 9 del vespre del diumenge 1 de setembre, s’apaguen els llums de la Plaça de la Vila de Santa Perpètua, els músics comencen a tocar “Lift him up”, i el cor puja a l’escenari. Per nosaltres és un moment especial, vam iniciar la nostra activitat el 2011 i aquest era un somni i un objectiu,  actuar a la Festa Major del nostre poble.

2013 Concert Festa Major 026

La plaça estava plena, el públic entregat i nosaltres tal com es diu i no és mentida ho vam donar tot. En aquest concert vam interpretar les cançons treballades durant la temporada anterior, també va ser el primer cop que actuàvem amb una banda. Aquest cop ens van acompanyar al piano el Joan Miranda, al baix el Miguel Arce, i a la bateria Xavier Camp Prime, tot dirigit per la Laia Badrenas, la nostra directora.

 2013 Concert Festa Major 018 web

Volem donar les gràcies a la Comissió de la Festa Major per incloure’ns en el programa de Festa Major, als tècnics, que ens van facilitar la feina i tots els que vau estar ahir la plaça. Actuar davant tanta gent, i que a més siguin els teus veïns, és un luxe. Gràcies a tothom!!

2013 Concert Festa Major 009

2013 Concert Festa Major 015 web

Deixa un comentari